Skip to main content

ONZE ACTIVITEITEN

BAS is een kenniscentrum met expertise in toekomstgericht en energiezuinig bouwen, of anders gezegd slim bouwen. Onze medewerkers geven onafhankelijk advies aan gezinnen, non-profit en overheden in heel West-Vlaanderen. Daarnaast is BAS ook actief in lokale en internationale initiatieven ter promotie van natuurlijke bouwmaterialen en gezond wonen.

 • ENERGIE- EN BOUWADVIES
  VOOR WONINGEN

  Bij verbouwing of nieuwbouw is advies inwinnen een goede start. Onze medewerkers kunnen veel belangrijke info geven over ligging, oriëntatie, binnenklimaat enz... nog voor je bouwplan vaste vorm krijgt. Vraag ook ons advies voor een bestaande woning.

  LEES MEER

 • BOUWCOACH EN OF ENERGIEMANAGER

  Haal met BAS Bouwen de kennis in huis voor een duurzaam bouwproject en een berekende energiekeuze. Onze bouwexperts verhelderen en staan je bij met neutraal advies, op maat en zonder commercieel belang.

  LEES MEER

 • VOORDRACHTEN EN LEZINGEN OVER BOUWKWESTIES

  Wie een gezonde en energiezuinige woning wil, stoot vroeg of laat op technische vragen. BAS puzzelt ze voor je uit. In onze lezingen behandelen we telkens een thema waar iedere bouwer of verbouwer mee te maken krijgt.

  LEES MEER

 • EPB BEREKENING
  MET DUURZAAM BOUWADVIES

  Haal meer uit je EPB! BAS levert energieberekening mét advies voor jarenlang gezond en slim wonen. Een EPB-berekening is een voorzet om te scoren op energiewinst en comfort. Zet met ons de cijfers om in uitgekiende isolatie en doordachte materialen en technieken.

  LEES MEER

WIL JE GRAAG MET ONS SAMENWERKEN?

Ook voor andere projecten kan je BAS Bouwen contacteren. We bezorgen je graag een offerte op maat.

Neem contact met ons op