Skip to main content

NIEUWBOUW, RENOVATIE OF DAGELIJKSE ROUTINE OP DE WERKVLOER,
HET GAAT STEEDS OM ENERGIE!


Kan het goedkoper, zuiniger en duurzamer?

Haal met BAS Bouwen de kennis in huis voor een duurzaam gebouw en een berekende energiekeuze. Onze bouw- en energie-experts verhelderen en staan je bij met neutraal advies, op maat en zonder commercieel belang.

Voor kmo, overheid en non-profit. Gebruik onze expertise bij bibliotheken, ontmoetingscentra, zorgcentra, sporthallen, scholen, zwembaden, KMO's,...

HAAL MET BAS BOUWEN DE JUISTE PERSOON IN HUIS

 

Wil je een volledige energietoets van je gebouw of een detailstudie van een geplande ingreep?
Onze energiemanager neemt je gebouw energetisch volledig onder de loep, welke ingrepen zijn haalbaar en prioritair, wat brengen ze op? Dit kan door middel van uitgebreide of detailaudits of als consultancy.

Daarnaast kan onze energiemanager met allerhande meetapparatuur uw verbruik continue opvolgen. Zo kunnen we preventieve verbeteringsvoorstellen doen en de opportuniteiten voor energiebesparing detecteren en toelichten. 
 

Bekijk ons aanbod!

Begin je aan een uitbreiding of nieuwbouwproject met verschillende partijen? Reken op de know-how van BAS bij vergunningsplichtige werken met bouwplan. BAS kan je in elk aspect van het project begeleiden. Gebruik onze ervaring rond duurzame technieken en materiaalkeuze.
 

Neem bij interesse contact met ons op!