Skip to main content

VRAAG PROFESSIONEEL ADVIES 

Wie slim bouwt of woont, gaat de uitdaging aan om de huiselijke energiestroom in toom te houden. Dit betekent minder betalen en het milieu sparen. Een succesvolle aanpak vraagt een klare kijk op verwarming, verlichting, isolatie, ventilatie, natuurlijke bouwstoffen enz... Voor velen is dit onbekend terrein en is BAS een goede hulp.

Bij verbouwing of nieuwbouw is advies inwinnen een goede start. Onze medewerkers kunnen veel belangrijke info geven over ligging, oriëntatie, binnenklimaat enz... nog voor je bouwplan vaste vorm krijgt. Vraag ook ons advies voor een bestaande woning. Aan de hand van je energiefactuur en na een rondgang in je woning krijg je tips voor kleine ingrepen en toelichting bij grotere investeringen voor meer comfort met minder energie.

Een advies van BAS is voor iedereen betaalbaar dankzij de tussenkomst van de Provincie West-Vlaanderen.

Een advies aan huis kost €50 en €25 op ons kantoor. Dit gunsttarief is mogelijk door tussenkomst van de Provincie West-Vlaanderen.

Een aantal gemeenten geven nog een bijkomende korting. Kijk hier hoeveel korting je krijgt in jouw gemeente. Het gaat hierbij over de gemeente waar de bouwwerf of de woning is gelegen.

Heb je nadien nog een korte vraag? Raadpleeg ons adviesloket